Megsütötték a Tisza-tó legnagyobb, 250 méteres kolbászát

Megosztás

Helyi szinten minimum rekordgyanús a dolog, de a 16. Tiszator Böllérfesztiválon más finomságokkal is várták az érdeklődőket a szervezők. A 250 méteres kolbászt délben felvágták, majd elfogyasztották.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Abádszalókon a 16. Tiszator Böllérfesztivált, “ahol minden a disznóságok körül forgott”. Az időjárás is a szervezőkkel és a résztvevőkkel volt, hiszen jó időben tudták eltölteni a sok érdekes programmal tarkított fesztivált.

Az eseményen óriási kolbászt töltöttek, majd meg is sült a Tisza-tó legnagyobb, 250 méteres kolbásza, melyet délben vágtak fel.

A gasztronómiai elemek mellett különböző néptáncosok, népdalkörök léptek fel, így szórakoztatva a kilátogatókat. A fesztivál legjobb pálinkáját is megválasztották . A családosoknak sok kiegészítő programmal kedveskedtek a szervezők, így volt pónilovaglás, arcfestés, ugrálóvár, bála-állatkert, szalmalabirintus, kézműves sátor és játszóház is.

Csak nehogy ezt is UFO-nak nézzék néhányan. Pillanatképek a Böllérfesztiválról az I Love Tisza-tó felvételeinek köszönhetően.

Fotók: I Love Tisza-tó Facebook

Kapcsolódó cikkek