Veszélyes mennyiségű olaj ömlött az úttestre a Jászkunságban, többen is kicsúsztak az árokba

Megosztás

Hatalmas szerencsének nevezhetjük, hogy nem történt komolyabb baleset, ráadásul a pórul jártak egyike sem hajtott még a megengedett sebességgel sem. Besenyszög mellett veszélyessé vált az út közel félkilométeres szakasza.

Szilvia figyelmeztette az autósokat egy közösségi médiás csoportban, ő maga is pórul járt, de szerencsésen megúszta ő is és autója is. “Besenyszög irányában, Besenyszög Palotás után fokozott óvatossággal közlekedjetek! A harmadik és negyedik nagyobb kanyarokban nem beláthatóan 300-400 méteres sávban OLAJ van az úttesten.

Húsz perc leforgása alatt ketten is a szembe sávba majd az út melletti kisebb árokba sodródtunk, pedig max. 70 km/h-val közlekedtünk az egyébként is nyirkos úton. Amíg igyekeztünk kihúzni az autókat, legalább 3-an csúsztak meg még. Hála az égnek személyi sérülés nem történt, szerencsénkre nem jöttek akkor a szembe sávban. 112-nek beszóltunk, azt mondták maradjak elérhető azon a telefonszámon, azóta sem keresett senki! Nem tudom, hogy tettek-e bármilyen jellegű intézkedést… Nagyon vigyázzatok!” – figyelmeztetett Szilvia.

Nemhivatalos információnk szerint a Közút már intézkedést ígért, jó eséllyel azóta meg is tisztították az útszakaszt. Azért haladjunk óvatosan, főleg, ha akár csak a gyanúja is felmerül, hogy olaj került az úttestre.

Kapcsolódó cikkek