Vérnyomot találtak az önkormányzati képviselő megrongált kocsiján, feljelentés lett az ügyből

Megosztás

Mostanában érdekes módon rájár a rúd Borda Zoltánra. A szolnoki ellenzéki önkormányzati képviselőt nemrégiben halálosan megfenyegették, most pedig valakik megrongálták és összevérezték autóját. Mindkét ügyben feljelentést tett.

“Keresem azt a négyfős, fiatal társaságot (3 férfi, 1 nő), akik múlt héten, szerdán este, 22 óra körüli időben “szórakoztak” a Lovas István utca 1. és a Hild Viktor utca közötti területen, majd a Lovas Istvan utca 1. lépcsőházba mentek be” – kezdte közösségi oldalán olvasható posztját Borda Zoltán.

Az ellenzéki önkormányzati képviselő így folytatta:

“Kultúrált szórakozásuk” nyomait mutatják a járda/kerékpárút melletti kerékpártárolóról és kukákról csütörtök reggel készült csatolt fényképek. Sikerült vérrel szennyezniük a Lovas István utca 1. falát és az azon lévő csengőpanelt is.”

Majd még hozzátette:

“Az autóm is ott parkolt, melyen szintén vérnyomot hagytak, mikor a jobb hátsó lámpabúrát betörték. Az autóban így 50.000 Ft feletti rongálási kárt okoztak.”

Még közölte:

“Kérem, jelentkezzenek, hogy a kár megtérítéséről megegyezhessünk hatósági eljárás megindítása nélkül! Telefonszámom nyílvános, de akár itt is kereshetnek, vagy a Lovas István utca 3. alatti lakásomon.”

Úgy tűnik, ennek aztán semmi eredménye nem lett, mert mint a képviselőtől érdeklődtünk, éppen cikkünk írásának idején járt a rendőrségen, ahol feljelentést tett az ügyben.

A képviselőt egyébként a közelmúltban halálosan megfenyegették, abban az ügyben is feljelentést tett.

A képviselő ezzel együtt lapunknak arról is beszámolt, hogy ugyanakkor a Lovason egy csomó más autót is megrongáltak. Visszapillantó tükröket törtek le, gumiabroncsokat szúrtak ki.

A képviselő autójának lámpája is áldozatul esett a vandálok ténykedésének

Forrás: Borda Zoltán Facebook

Kapcsolódó cikkek