Valakik azzal szórakoztak, hogy felgyújtották a nádast Jánoshidán

Megosztás

Két tűzeset is történt a napokban Jánoshidán. Könnyen nagyobb baj is lehetett volna ebből az erős szélben, hiszen a közelben lakóházak voltak veszélyben. A polgármester  nem hagyta annnyiban a két esetet, feljelentést tett az ügyben azzal a céllal is, hogy elejét vegye a további hasonló történeteknek.

Szombaton és vasárnap este is tűz volt a faluban – közölte Eszes Béla közösségi oldalán. Jánoshida polgármestere hozzátette, feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tette ellen.

Érdeklődésünkre Eszes Béla elmondta, hogy szerencsére épület nem sérült. Egy nádasnál gyújtogattak, amitől 20-30 méterre vannak lakóházak.

A hozzászólók szerint több kamera kellene a településre a hasonló esetek megelőzése, elkerülése érdekében.

Egy lakos pedig azt írta, hogy:

“Felháborító, hogy egyes fiataljaink ezt tartják szórakozásnak, a gyújtogatást.Könnyen vannak, mivel nem az ő ingatlanjaik vannak kitéve a veszélynek. Tegnapi napon a szélnek volt köszönhető hogy nem lett nagyobb baj, mert épp az ellenkező irányból fújt a szél. Sikerült lapáttal valamint vízzel megakadályozni a tűz terjedését. Köszönjük a segítséget: a Polgármester Úrnak, Berczeli Imiéknek, Kállai Kevinnek, Kökény Attilának és Emőke nektek is. BÁRKI IS CSINÁLJA, HAGYJA ABBA, MIVEL ELŐBB UTÓBB NAGY BAJ LESZ BELŐLE!”

Szolnokon pedig azzal szórakoztak egyesek, hogy a Széchenyi lakótelepen több autót is megrongáltak.

Forrás: Eszes Béla Facebook

Képünk illusztráció.

Kapcsolódó cikkek