Szolnokon új kínai gyárhoz keresnek különleges tudású szakembereket, kérdés, milyen gyárhoz

Megosztás

Különleges tudású szakembereket keresnek két hirdetésben Szolnokra. Az egyik egy kínai-angol tolmács, aki a vegyiparban is járatos, míg a másikuk egy angolul tökéletesen beszélő és külföldi tapasztalattal rendelkező építőmérnök. Vajon hova keresik őket?

Vajon milyen, gyártásban érdekelt, újonnan épülő, magyarországi telephely létrehozásáról lehet szó Szolnokon, ahova fordítási és tolmácsolási feladatokra keresnek erős kémiai tudással rendelkező munkatársat kínai-angol tolmács pozícióba?

Márpedig ilyen szakembert keres a Work Force Kft. az Indeed.com oldalon keresztül.

Hogy milyen feladatok várnak a leendő kollégára?

Egyebek mellett technikai dokumentumok, jelentések és egyéb – finomkémiai iparággal kapcsolatos – anyagok fordítása kínairól angolra és fordítva. A fordítás pontosságának és folyékonyságának biztosítása, figyelve a nyelvi stílusra, a technikai kifejezésekre és a kulturális különbségekre.

Szoros együttműködés a projektmenedzserekkel és ügyfelekkel annak érdekében, hogy megértsék a konkrét fordítási követelményeket és határidőket. A fordítási sablonok és szószedetek frissítése és javítása.

És vajon mik az álláshoz tartozó elvárások?

Többek között vegyipari, kémiai, vagy kapcsolódó területen szerzett diploma. Minimum 2-3 év fordítási tapasztalat a finomkémiai iparágban vagy kapcsolódó területeken. Magabiztos angol és kínai nyelvismeret a technikai kifejezések és iparági szakkifejezések erős ismeretével. Utazási hajlandóság on-site fordítások, képzési workshopok esetén.

Mindennek fejében egyéves, határozott idejű munkaszerződést ajánlanak.

Építőmérnököt is keresnek, vélhetően ugyanoda, hiszen itt is gyártásban érdekelt partner újonnan épülő, magyarországi telephelyének létrehozásához és irányításához keresnek munkatársat erre a pozícióra.

Az új kolléga felelős lesz a cég építőmérnöki projektjeinek felügyeletéért és irányításáért annak érdekében, hogy azok időben elkészüljenek, és megfeleljenek a minőségi szabványoknak és a releváns nemzetközi előírásoknak.

Szorosan együtt fog dolgozni a projektcsapatokkal, az alvállalkozókkal és beszállítókkal annak érdekében, hogy elérjék a projektcélokat.

A két állásajánlat akár a citromsavgyárhoz is köthető, ami valóban még mindig épül, vagyis akár újonnan épülőnek is lehet nevezni. Szalay Ferenc polgármester szerint 2024-ben már működni fog a gyár. A polgármester a szoljon.hu podcastjában ugyanakkor elismerte, hogy a határidőkkel hadilábon áll.

Hogy valóban a citromsavgyárhoz keresik-e a két említett szakembert, megkérdeztük az állást meghirdető céget, amint válaszolnak, kiegészítjük cikkünket reagálásukkal.

Fotó: piqsels.com

Kapcsolódó cikkek