Jászberény egyik nagy problémája: nyáron lesz-e árnyékos parkoló az Aldinál vagy sem?

Megosztás

Az egészséges fákat is szükséges időnként gallyazni, pláne, ha az olyan területen van, ahol járművek vagy emberek közlekednek, vagy ha a fa saját egészségét veszélyezteti. De melyik a fontosabb, az árnyékos parkolóhely, vagy a balesetveszély kivédése? Ez itt a kérdés.

Ágnes a borítóképen látható fotót közölve tette fel a kérdést, hogy “Vajon nyáron lesz-e árnyékos parkoló?”. Mindezt a közösségi média egyik helyi, jászberényi csoportjában tette meg, majd kisebb vita alakult ki a közölt kép alatt és ebben egyre többen nem értettek egyet abban a posztolóval, hogy ez lenne-e a fontosabb, vagy a fák gallyazása igenis szükséges volt.

Ezután (vélhetően emiatt) egyszer csak megszűnt a kommentelés lehetősége, ezt pedig L. Tamásné meglehetősen sérelmezte és új posztot kezdett. Micsoda gondjaink vannak Jászberényben… Abban viszont egyet kell értenünk, ha egy fa már ilyen szinten lelógó ágakkal rendelkezik és az veszélyezteti például szemünk világát, akkor ez önmagában is elég ahhoz, hogy legallyazzák. Ennek mértéke lehet kérdéses, de az árnyékos parkoló semmiképp nem lehet fontosabb. Gondoljuk mi, de ezzel is vitába lehet szállni.

L. Tamásné így fogalmazott. “Kedves Ágnes! A legnagyobb gyávaság és gyengeség volt levenni a komment lehetőséget.
Ha ön beleáll egy dologba, tessék elfogadni a lehetséges válaszokat is!

Egyébként! Szeretettel szeretném megüzenni, a kedves illetékeseknek, hogy a Lidlhez gyalogos járdánál is megtehetnék ugyanezt (ha megtették úgy köszönöm (nem járok minden nap oda, így még nem láttam, de múlthéten még nem volt)
Ugyanis úgy kell ott hajlongani, mint egy görbe hátú ember, annyira alacsonyak már az ágak, gallyak.
Én is természet védő vagyok de azért mikor a gyereknek a szemét a bicikli ülésen ülve is majd kiütné az szerintem nem oké.”

A válasz sem késett sokáig:

“Tisztelt L. Tamásné! A gyáva és gyenge név és arc nélkül posztol… Aki pedig véleményt akar közölni, megtalálja a módját, amint látom…

Amúgy nem beleálltam, csak közzétettem egy tapasztalatot. Bátran nyilvánítson véleményt máskor is! Szép napot!”

Kedves helyiek! Érdemes ennek ekkora feneket keríteni? Szeretjük az árnyékos parkolóhelyeket, sőt, a legjobb lenne a legtöbb lehetséges helyre szép naggyá növő fákat ültetni.

Kapcsolódó cikkek