Emberölés történt Tószegen, őt keresi a rendőrség – FRISSÍTVE!

Megosztás

A rendőrök állampolgári bejelentésre mentek be egy tószegi házba, ahol holtan találtak két embert – közölte a police.hu. Információink szerint vélhetően egy házaspárt verhettek agyon.

A tószegi családi házban holtan találtak egy férfit és egy nőt január 15-én kora este. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van, tette hozzá a rendőrségi közlemény.

Gyuricza Miklós, a település polgármestere is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Azt írta, hogy:

“Futótűzként terjed a hír a településen egy tegnap (hétfő) este felfedezett rendkívül súlyos büncselekménnyel kapcsolatban. Biztosra vehetjük, hogy sajnos rövidesen az országos sajtóba is bekerül a hír.
Szeretnék mindenkit nyugalomra inteni!
A rendőrség tegnap este óta (jelenleg is) rendkívül nagy erőkkel van jelen a településen, teszik a dolgukat.
Az éjszaka folyamán én magam is többször kapcsolatba léptem a térség legmagasabb színtű rendői vezetőivel. Nyomozati érdekből természetesen velem sem közölhettek részleteket, de kapitányságvezető úr ma reggel is biztosított afelől, hogy a lakosság NINCS VESZÉLYBEN!
Most az a legfontosabb, hogy a rendőrség tehesse a dolgát, mi pedig segítsük őket mindenben, amit kérnek!”

Lapunk helyiek beszámolója szerint úgy tudja, hogy az eset állítólag a Tiszavirág úton történhetett. Úgy tudjuk, egy férfit és feleségét vertek agyon. A pár befogadhatott egy illetőt, állítólag ő verte őket agyon. Többen úgy tudják, nemrég szabadulhatott a börtönből.

Vélhetően a tettes ellen adott ki elfogatóparancsot mai dátummal a vármegyei rendőr-főkapitányság.

A közösségi médiában már osztják a férfi áldozat képét, aki két kisgyermekkel látható a fotón.

Talán a tószegi eset kapcsán adtak ki körözést ez ellen a férfi ellen Fotó: police.hu
Tószeg, 2024. január 16. Bûnügyi helyszínelés miatt lezárt utcaszakasz Tószegen 2024. január 16-án. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkezõ rendõrök holtan találtak egy férfit és egy nõt. A rendõrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. MTI/Mészáros János

Kapcsolódó cikkek