Virrasztást tartanak a titokzatos kisújszállási baleset áldozatának emlékére

Megosztás

December közepén írtunk róla, hogy kamion ütött el egy gyalogost a 4-es főút kisújszállási elkerülő szakaszán. Hamarosan kiderült, rengeteg a megválaszolatlan kérdés az asszony halálának ügyében. A család, bár továbbra is kétségek között őrlődik, talán a virrasztás szeretett családjuk emlékéért segít lelki megnyugvást találni számukra.

A 63 éves Erzsike még a helyszínen belehalt a sérüléseibe tavaly december 13-án. A sötét ruhában sétáló asszony családja szerint ezelőtt sosem fordult elő, hogy az elkerülő szakaszán járkált volna. Még a rendőrség is meglepődött, mert a cipője és a ruhája sem volt sáros.

„Drága nővérem! Szörnyű, ami veled történt. Nagy fájdalom ez nekünk. Nem tudom, mit kerestél az elkerülőnél Kenderes és Kisújszállás között, azt már sajnos nem mondhatod el. Egy kamion elsodort és itt hagytál bennünket. Nyugodj békében, szeretlek, és soha nem felejtem el, hogy a nővérem voltál” – öntötte ki szívét a Borsnak a baleset után Erzsike testvére, József.

A kételyek és a magyarázat nélküli, értelmetlen halál nem hagyják a családot nyugodni és ami még sajnálatosabb, nem is biztos, hogy a rendőrségi nyomozás ezekre valaha választ tud adni.

Szintén a Bors tudta meg, hogy a kisújszállási hölgyért ma, január 11-én este virrasztást tartanak, pénteken délelőtt pedig végső nyugalomra helyezik. „Legalább már nyugodtan pihenhet a párja mellett. Szeretlek és soha nem felejtem el, hogy a nővérem voltál” – tette hozzá József.

Kép: Fotó: Zts | Dreamstime.com

Kapcsolódó cikkek