Két halálos közúti baleset történt egy délután a megyében

Megosztás

Ketten meghaltak két balesetben a megyében. Egy autós fának ütközött, egy gyalogost pedig kamion ütött el.

Letért az útról és fának ütközött egy személyautó Kunszentmárton közelében, a 45-ös főút 5-ös kilométerénél késő délután. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsit, majd feszítővágó segítségével kiszabadították a járműből a sofőrt. A helyszínen dolgoztak a társhatóságok is. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A sofőr a helyszínen életét vesztette, életét már nem lehetett megmenteni.

A kunszenti balesetben semmi esélye sem volt a vezetőnek. Fotó: Donka Ferenc

Halálos baleset történt 4-es főút Kisújszállási elkerülő szakaszán szerda este. Egy kamion elgázolt (nyitóképünkön) egy gyalogost. Teljes útzàr volt érvényben, a forgalmat Kisújszállás belterületére terelték, közölte a Karcag Tv.

Rádőlt egy gázvezetékre egy lakatlan ház egyik fala Fegyverneken, a Berényi úton az esti órákban. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi művelet szolgálat irányítása mellett törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók kiszabadították és rögzítették a megrongálódott a vezetéket, és ezáltal minimálisra csökkentették a gázszivárgást. A helyszínre várták a gázszolgáltató szakembereit munkagéppel együtt.

Korábban a 34-es úton is volt egy baleset Kunhegyes közelében.

Kapcsolódó cikkek