Szokatlan módon kerültek elfedésre a kátyúk egy Jászsági mellékúton

Megosztás

Egy jászboldogházi lakos közösségi oldalán osztotta meg, hogy az évtizedek óta toldozott-foldozott, csaknem járhatatlan minőségű 3125-ös mellékúton munkások és hangosan dübörgő aszfaltterítő gépek helyett a természet viszontagságai fedték el kis időre a hihetetlenül nagy méretű kátyúkat, jobban mondva krátereket.

A Szol24-en még október végén írtunk róla, hogy továbbra is siralmas állapotban van a szóban forgó mellékút, ami Jászberényt és Jászboldogházát köti össze és a helyiek leginkább csak Imrédy útként ismerik, mivel a volt miniszterelnök építtette.

Úgy fogalmaztunk, az Imrédy a megye egyik legrosszabb állapotban levő útja.

Minden országgyűlési kampány során elhangzik, hogy fel fogják újítani, de kisebb javításokon kívül semmi nem történik. Az útszakasz legalább felén nem lehet 20 km/h-nál gyorsabban menni, sőt, egy része lényegében egysávosra szűkült.

Most egy boldogházi lakos osztotta meg ironikusan, hogy megtörtént az Imrédy felújítása, ezt a kiemelt képünkön láthatják. Úgy tűnik, tényleg ez lehet az egyetlen opciója, hogy a fotón látható, balesetveszélyes kátyúk legalább ideig-óráig betömve legyenek, persze ettől az ott közlekedő autósok aligha vannak kisegítve.

Az egyik kommentelő véleménye szerint még a rekordok könyvébe is bekerülhetne ez az útszakasz a „legtöbbször megígért felújítás választások előtt” címszó alatt.

Siralmas állapotban az Imrédy út boldogházi szakasza…. Megosztani lehet #imredyut #imredy | By Kutas | Facebook

Siralmas állapotban az Imrédy út boldogházi szakasza…. Megosztani lehet #imredyut #imredy

Az út kapcsán maga az országgyűlési képviselő, Pócs János is került már kellemetlen helyzetbe. A 2018-as választás előtt tartott fórumán Jászboldogházán egy fiatal megkérdezte tőle, hogy ha ígérik, de nem újítják fel az Imrédy utat, akkor Pócs vállalja-e, hogy zokniban és gyalog megy haza?

Kép: Durucz Tibor/Facebook

Kapcsolódó cikkek