Így bulizhatunk szilveszter éjszaka a jászkunsági városokban

Megosztás

Nemcsak Szolnokon, de megyénk más városai is készültek éjszakai óévbúcsúztató programokkal, íme a részletek.

Szolnokon este 21 órától kezdődnek a zenés programok, majd video disco következik DJ Eszenyivel, Mr. Rickkel és DJ Fodorral. Az éjfélkor kezdődő polgármesteri köszöntő után tűzijáték lesz, a rendezvény hajnal 3 óráig tart majd.

Rákóczifalván este szilveszteri bulit és újévköszöntést tartanak a piactéren este 22 és hajnali 2 óra között. A zenét DJ Robko szolgáltatja majd. 

Kunszentmártonban utcabállal búcsúztatják az óévet este 21.30-tól hajnal 2 óráig a főtéren. A polgármesteri köszöntő 23.50-kor kezdődik, 5 perccel éjfél után lézershow-val köszöntik az új esztendőt.

Karcagon a városháza előtti térre várják a szilveszterezőket 21 órától. A hajnal 2-ig tartó rendezvényen DJ Krisz zenél majd. 

Túrkevén szilveszteri bulit tartanak a Ligetben este 22 órától, mely hajnal 4-ig tart majd. Az eseményen DJ Robby, valamint Dred és Doris szórakoztatja a közönséget.

Jászberényben este 20 órától kezdődnek a szilveszteri utcabál programjai a Lehel vezér téren. A rendezvényen Sipos F. Tamás ad koncertet és DJ Soma zenél hajnali 2 óráig. 

Tiszafüreden este fél kilenctől DJ Deka és Miss Chrisstyn zenéjével kezdődnek a szilveszteri utcabál programjai a főtéren, abból az alkalomból, hogy a város 2024-ben ünnepli 40. születésnapját. 22 órától a Matchboy zenekar ad koncertet, éjfél után tűzijáték kezdődik, majd 1.30-tól Nótár Mary érkezik a színpadra. Az utcabál hajnal 3-ig tart majd. (via Szoljon)

Kapcsolódó cikkek