„Megtörtént a karácsonyi csoda”: összegyűlt a szolnoki Tomi gyógykezeléséhez szükséges összeg

Megosztás

Az utolsó napon egy cég nem kevesebb mint 70 millió forinttal segítette a Galó családot, így érték el a célul kitűzött 700 milliós összeget.

“Megtörtént a Karácsonyi CSODA. Nem találom, nem találjuk a szavakat” – így indul az Együtt Tomikáért – SMA1 – Galó Tamás Dominik Gyógyulásáért Alapítvány Facebook-oldal minapi posztja.

Ebből kiderül, hogy a szolnoki kötődésű Galó Tomika, aki SMA1-es betegségben szenved, gyógykezelésére indított gyűjtés bő két év után elérte a kitűzött 700 millió forintos célt, ezzel megkezdődhet a kisfiú Zolgensma nevű gyógyszerrel való kezelése.

A posztból kiderül, hogy karácsony után egy nappal egy cég nem kevesebb mint 70 milliót ajánlott fel, így lépték át a szükséges összeghatárt.

“Nagyon nehéz gyűjtésen vagyunk túl EGYÜTT! Átéltünk hullámvölgyeket és hullámhegyeket. Néha úgy éreztük, sosem leszünk készen. Néha úgy éreztük elfáradtunk, de akkor Ti mindig bátorítottatok minket, nem hagytátok, hogy feladjuk.
Köszönjük Nektek! Örök hálánk és elismerésünk minden egyes embernek, cégnek és alapítványnak, aki bármilyen módon segítette harcunkat!” – olvasható a lentebb látható posztban.

“Hálásan köszönjük a Movie Set Kft-nek, akik ma 70 millió Forinttal segítettek nekünk, és általuk elértük végre a célt. Hatalmas hálával tartozunk Nekik, hogy lerövidítették az utat számunkra. Ez alatt a két év és 1 hónap alatt, amíg a gyűjtés tartott megmutatkozott, hogy az emberek összefogásának ereje határtalan, hogy lehetetlen tényleg nem létezik. CSODÁK tényleg vannak! Ti vagytok a mi CSODÁNK és örökké hálásak leszünk Nektek.”

Mint írják, a gyógyszer örökre meg fogja változtatni Tomika és az egész család életét. “A feladat oroszlán részén már túl vagyunk! A kezelés után rajtunk a sor, hogy a rehabilitációval és az eszközökkel mindent kihozzunk belőle! Ígérem, folyamatosan be fogunk számolni Nektek róla! KÖSZÖNJÜK” – zárul a bejegyzés.

Forrás és fotó: Együtt Tomikáért – SMA1 – Galó Tamás Dominik Gyógyulásáért Alapítvány

Kapcsolódó cikkek