A mezőtúri Karapancsev Kristóf nyerte a Sztárban sztár leszek! döntőjét

Megosztás

A Szol24-en folyamatosan követtük, ahogy hétről hétre egyre nagyobb sikereket ért el a TV2 szuperprodukciójában, a Sztárban sztár leszek! című műsorban a mezőtúri Karapancsev Kristóf. Tegnap este az is eldőlt, hogy az „ország legsokoldalúbb előadója” címet a fiatal énekes nyerte el, aki emellett húsz millió forint készpénzzel és egy tíz millió forint értékű autóval gazdagodott.

A Sztárban sztár leszek! formátuma innovatív módon próbálja keresztezni a tehetségkutatókat és az átváltozó-show elemeit. A műsor lényege, hogy civilek öltöznek be aktuálisan egy-egy hazai, vagy külföldi énekesnek, és mimikájukban, hangszínükben, öltözékükben megpróbálják őket a lehető legteljesebb módon utánozni.

Karapancsevet rendszeresen állították nehéz kihívások elé, már ami a híres énekesek imitálását illeti: néhány héttel ezelőtt Freddie Mercury bőrébe bújtatták, utolsó alkalommal pedig Lewis Capaldiként láthatták a nézők.

A döntőben négy versenyző maradt a mezőtúri fiatal mellett, Széchenyi Lili, Nagy Alexa és Szologjan Edgar. Az első körös szavazás végén Szologhjan Edgar, a második körösön Nagy Alexa búcsúzott, tehát a második helyezett, ezzel a legjobb női előadó Széchenyi Lili lett.

Könnyeivel küzdve mondott hálát Karapancsev Kristóf, a műsor győztese

A Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának legsokoldalúbb előadójának az éneklésbe vetett hitét adta vissza a show.

Az énekes közvetlenül az eredményhirdetés után arról beszélt, leírhatatlanul érzi magát és borzasztóan kemény út van mögötte.

„Életemben először sikerült belelátni egy kicsit jobban abba, amit szeretnék csinálni egész életemben és azt kell mondjam, a karrierem egyik fő célja az lesz, hogy kiemeljem azokat, akik a háttérben maradnak, mert az az igazság, hogy az egész műsor, az, hogy mi így tudtunk minden héten fellépni, az rengeteg ember munkájának köszönhető. (…) Igyekeztem végig úgy teljesíteni, hogy ez megtörténhessen, de az, hogy ez megtörtént, azt nem nagyon tudom még felfogni. (…) A pénzzel mindenképpen egy igényes karrier felépítése lesz a célom elsősorban és java részével. A maradékot pedig szeretném félretenni” – mondta.

Arról is beszélt, hogy mik a tervei a jövőre vonatkozóan: ha minden jól megy, szeretné tovább építeni zenei karrierjét dalokkal, videoklipekkel és fellépésekkel, emellett idővel együttest alapítana, ami a saját nevén futna.

A város polgármestere, Szűcs Dániel a közösségi oldalán azt írta, szívből gratulálok Kristófnak, és természetesen hihetetlenül büszke az egész város.

Kép: Máté Krisztián

Kapcsolódó cikkek