Fűre állni tilos vagy ez most nem érdekes?

Megosztás

Füvön parkolni tilos, aki ezt például a szolnoki Tiszaligetben megtette, és rajtakapták a közteresek, súlyos büntetést mértek rá. Most meg mintha ez nem lenne érdekes.

Látszatra fura ellentmondás feszül a szolnoki városháza tettei között. A közteresek akár mindenkit szénné büntetnek, ha a füves területre áll, miközben most füves területeket tipornak le a belvárosban különböző attrakciókkal.

Egy szolnoki lakos tette fel a következő kérdést:

“Nem tudom, hogy csak engem zavar egyedül, vagy más számára is irritáló az, hogy valamelyik “nagyokos” engedélyével falusi vurslit csináltak a belvárosból? Nekem a szórakozás legalja az ilyen mutatványos gagyihalmaz – ami pont nem erre a helyre való -, főként ilyen módon, hogy egy ekkora, a belváros közepén lévő zöldterületet vágnak össze és tesznek majd a “népek” sártengerré egy ilyen olcsó szórakozás miatt!

De azért is, mert ha ezek után bárki az autójával zöldterületre parkol és büntetést érdemelne, joggal hivatkozhat majd erre a tudatos rongálasra, amikor fellebbez a büntetése ellen…
Gratulálok az illetékeseknek ehhez a “színvonalas mutatványhoz”!”

De ugyanezt csinálják, amikor például az Ormos Imre parkban tiporják a füvet különböző rendezvényeken, és a sort még lehetne folytatni.

Kérdés, ez példamutató-e bárki számára?

Megjegyzés: nem állítjuk és nem is feltételezzük, hogy szabálytalanul épült fel a kérdéses létesítmény ideiglenesen a szóban forgó területen.

Kapcsolódó cikkek