A korábbinál is több felajánlás érkezett a Szolnok Segít programba

Megosztás

Az önkormányzat cégei, intézményei, a polgármesteri hivatali kollégái és más cégek is csatlakoztak a felhíváshoz, hogy összefogva megajándékozzák a karitatív programba bevont rászoruló családokat.

Ha nem is hegyekben, de jókora halmokban álltak az ajándékok a szolnoki Humán Szolgáltató Központban: karácsony közeledtével mi más is lehetne ennek apropója, mint az adományozás – olvasható az info.szolnok.hu portálon.

Az önkormányzat cégei, intézményei, a polgármesteri hivatali kollégái, és más cégek is csatlakoztak a felhíváshoz, hogy összefogva megajándékozzák az immár több mint 10 éves Szolnok Segít karitatív programba bevont rászoruló családokat. Tavaly is volt már ilyen akció, ám idén még többen csatlakoztak – mondta el Szalay Ferenc polgármester.

Az ajándékokat felajánlók a teljesség igénye nélkül: Mc Hale, NHSZ Szolnok – NHSZ Zounok, Accell Hunland Kft, Borovi, Szolnoki Auchan, BBCA-Szolnok Biokémiai Zrt. (Citromsavgyár), Ferzol Lemezmegmunkáló Kft, Damjanich János Múzeum, Verseghy Ferenc Könyvtár, Egészségügyi és Bölcsőde Igazgatóság, Szolnok Városi Óvodák, és Polgármesteri Hivatal munkatársai.

Szép számmal érkezett játék, mesekönyv, édesség, tisztálkodási szer, de nem csak kézzel fogható felajánlással keresték meg a Szolnok Segít programot irányító Humán Szolgáltató Központot:

Barabás Botond, a Szigligeti Színház igazgatója az „Ágacska” c. előadásra hívta meg a gyermekeket, a COOP Szolnok Zrt. – sok egyéb mellett – pedig Mikulás csomaggal lepi meg az előadáson részt vevő kicsiket.

Kapcsolódó cikkek