A szolnokiak valóban csak ilyen minőségű utcákat érdemelnek?

Megosztás

Elképesztő, hogy 2023-ban egy aszfaltozott szolnoki utca ilyen mértékben legyen áldozata hosszú évek elhanyagoltságának. A néhány évvel ezelőtti átmeneti megoldás pedig annyit ért, mint vak lónak a napszemüveg.

Esős időben is szörnyű, száraz időben pedig nem kevésbé borzalmas volt az arra lakóknak az utca, pláne az átmeneti megoldásnak szánt zúzott köves leszórás után. A részleteket V. Gyuláné osztotta meg velünk a közösségi médiában. “Ez a Tenyoszigeti út/Google térképen Homokbányai út/ egy rövid szakasza, sajnos végig nagyon sok helyen tele van nem kátyúval, gödrökkel. Ez az út köti össze a 442-es utat a 4-es főúttal, közlekedési balesetek miatt erre terelik a közúti forgalmat is.

Itt sok család él, iskolás óvodás gyermek, idős beteg emberek. Tömegközlekedés nincs, egyedül az iskolás gyermekeket viszik be az iskola által biztosított autóval. Nagyon jó lenne, ha egyszer végre egy komolyabb felújítást végeznének, nem olyat mint 2 éve, zúzott fehér követ szórtak a nagyobb gödrökbe, száraz időben majd megfulladtunk a fehér mészportól. Egy normálisan felújított út a XXI. században nem luxus, jogos igény!” – írta a hölgy.

Itt az utcakép esős időben:

Szolnok valóban csak ennyit érdemel?

Kapcsolódó cikkek