Halálos baleset történt Szolnoknál, teljesen lezárták a 4-es főutat

Megosztás

A rendőrség tájékoztatása szerint két ember veszítette életét a karambolban. A rendőrök teljes útlezárás mellett végzik a helyszínelést.

Összeütközött két személyautó Szolnok közelében, a 4-es főút 103-as és 104-es kilométerszelvénye között, a Szajol felé vezető oldalon kedden 12 óra körül – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Katasztrófavédelem és a rendőrség honlapja.

A baleset következtében az egyik jármű árokba borult. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet, és majd a helyszínelés után a másik járművet kiemelik az árokból.

A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalmat a Debreceni és a Kertész útra, Szolnok belvárosa felé terelik.

A Szoljon.hu a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság legfrissebb tájékoztatása alapján azt is megírta, hogy két személy veszítette életét a balesetben.

“A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó kanyarodott ki a Tölgy utcából a 4-es főútra, ahol a manőver során elékanyarodott a védett úton közlekedő autónak, és összeütköztek. A kanyarodó gépkocsi sofőrje és utasa a baleset következtében a helyszínen életét vesztette” – fogalmazott a portálnak Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fotó: Szolnok TV/Szolnok Városi Polgárőr Egyesület

Kapcsolódó cikkek