Gusztustalan: hihetetlenül hatalmas szeméthalmot tettek ki Mezőtúron abban reménykedve, hogy elviszik a lomtalanítás során

Megosztás

Hatalmas, gusztustalan szemétkupacot helyeztek ki egy utcasarokra Mezőtúron, ahol a hétvégén lomtalanítás van. A szemétdomb ügyében megtörtént az intézkedés, a feljelentést megteszi az önkormányzat, a hivatal eljár ügyben, a megfelelő büntetés kiszabásával együtt.

Nagy erővel folyik a lomtalanítás Mezőtúron, közölte Szűcs Dániel. A polgármester hozzátette, az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. munkatársai ma reggel megkezdték a lomtalanítási munkát a város nyugati részén.

Nagyon sok lom, hulladék gyűlt össze az elmúlt napokban a házak előtt, ezért megfeszített tempóban dolgoznak az NHSZ munkatársai. Jövő héten szombaton, október 21-én Mezőtúr keleti részén folytatják a munkát.

Úgy tűnik, a lomtalanítást azonban valakik arra használták ki, hogy szemetüktől megszabaduljanak. Egy utcasarokra rémísztően hatalmas szemétkupacot tettek ki, ami hatalmas feltűnést keltett.

Egy bejegyzés szerint valakik a lomtalanítást kicsit nem jól értelmezték.

Nem sokkal később a szeméthalomról egy videó is készült, ezen megjegyzés kíséretében:

“Mezőtúr jegyzőjének elküldtem, hogy véleményezze, hogy belefér-e a lomtalanításba, hogy a város pénzén más trágyáját hordassuk ki?!?!?”

A polgármester a bejegyzése alatt azt közölte, hogy:

“Az Újvároson kihelyezett szemétdomb ügyében kollégáim elkezdték az intézkedést, a feljelentést megteszi az önkormányzat, a hivatal eljár ügyben, a megfelelő büntetés kiszabásával együtt! A szemét el lesz szállítva.”

Fekécs Gábor, az ellenzék korábbi polgármesterjelöltje megjegyezte, hogy van heti kukaürítés, van sárga kuka, van hulladékudvar! Nem közpénzből kell a hulladékot elszállítani.

Hozzátette:

“Jelzem, ez nem ingyen van! Ezért nincs járdára, meg kátyúzásra elég pénz! Igaz, a város polgármestere sem vállalja fel ezeknek a népszerűtlen döntéseknek a meghozatalát!”

Forrás: Valuska Zoltán ifj. és Szűcs Dániel Facebook

Kapcsolódó cikkek