Újabb elképesztő szolnoki közlekedési történet – autójának ment, majd elhajtott

Megosztás

Aztán, ahogyan lenni szokott, amikor utolérték a “tettest”, még a hölgynek állt feljebb, hogy márpedig ő nem ment neki senkinek és különben is annyi pert nyert már meg. Ennyire mélyre süllyedt volna a vitakultúra Szolnokon is?

Az utóbbi időszakban több, rendkívül érdekes szolnoki történet látott napvilágot, amely valamilyen közlekedési anomáliát tár elénk. Ezek a mindennapok, ebben élünk. A következő sztoriban az áldozatnak semmilyen kára nem keletkezett, csak éppen mindenkin az elképedés, hogy valóban ilyenné váltunk ebben az országban és Szolnok is erre a szintre süllyedt?

V. László történetében kevesek vagyunk megtalálni a tanulságot, legfeljebb annyit, hogy vannak szép számmal olyanok, akik autót vezetnek közöttünk, de nem feltétlenül kellene.

“Mai napon nekem jöttek autóval, majd elhajtottak !

Kedvesem Hölgyem, ez önnek szól és az ön által képviselt sztereotípiák ellen!

Mai napon 16:00 magasságában, a vasútállomás nagy kereszteződésénél hátulról lámpánál álló autómba belém hajtott, s következményeképpen meglökte az autóm. Jelzésemre, hogy félre állok a hölgy nem reagált. Kikerült, majd elhajtott. Szerencsére sikeresen utána tudtam menni, majd jelzéseket adva mögüle félre álltunk. Kiszálltam majd közöltem, hogy a kereszteződésben a gépjárműbe hajtott. Amiben az unokaöcsém is bent ül és érzékelte.

Mondta, hogy ő fékezett egy nagyot, de biztosan nem jött belém! Mondtam, hogy semmi gond, amennyiben szükséges, hívunk rendőrt és majd kiderül, de először nézzük meg, történt-e olyan jellegű kár, amiért ez szükséges lenne. Ezzel helyt hagyni annak, hogy mihamarabb megbeszéljük ha nem történt kár és ne húzzuk egymás idejét. Úgy vélem, részemről ez teljesen korrekt. Viszont amit ekkor tapasztaltam egy idős korosztályba sorolható hölgytől, “borzalmas” .

A következőket hajtogatta, hogy “ismeri már ezeket a módszereket”,” nem hülye ő, már xy mennyiségű pert nyert” ,ezek helyett inkább kért volna bocsánatot, vagy kérdezte volna meg, hogy jól van-e a kissrác, aki velem utazott? Végül is nem győződött meg arról sem, történt-e kár az autónkban és arról sem, hogy mi jól vagyunk-e, szimplán elhajtott ismét. Még ha a koccanás nem is volt olyan nagy jellegű, ezekről szerintem illett volna tudomást venni előtte, nem pedig fent hangon kiabálni velem, hogy hol dolgozik, meg milyen pert nyert.

Mivel az autón vonóhorog található így szerencsére részünkről nem keletkezett különösebben kár, így feljelentést csak ebből az okból nem teszek! Viszont ezek az emberek mondják magukat embereknek?! Szánalmas, amennyiben valóban olyan helyen dolgozik, még vissza is élne vele? Gratulálok, remélem most büszke magára a hölgy!”

Azt kívánhatjuk, a szolnoki közlekedők lehetőleg sikerrel kerüljék el ezt a hölgyet, nehogy más autója mögött se tudjon időben megállni.

Kapcsolódó cikkek