Teherautó és személygépkocsi ütközött frontálisan a 34-es főúton, egy ember meghalt

Megosztás

A Tiszafüredtől Fegyvernekig tartó 34-es főúton, az úgynevezett „kunhegyesi sóúton” halálos végkimenetelű baleset történt, egy tejet szállító tartályos teherautóval ütközött egy személygépkocsi. Utóbbi sofőrjéért hosszasan küzdöttek, de nem sikerült megmenteni az életét.

A tragikus baleset a főút 47-es kilométerénél, Bánhalma és Fegyvernek között történt. A teherautó az árokba borult, a személyautóba pedig beszorult a sofőr. A hivatalos tájékoztatás szerint a személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, emiatt történt az ütközés.

Már nem tudták megmenteni a férfi életét

A sofőr kimentésén hosszasan dolgoztak a karcagi, szolnoki és kisújszállási tűzoltók, ezután a mentők orvosi ellátásban részesítették, de még a helyszínen elhunyt.

A mentés ideje alatt az említett útszakasz teljes szélességében lezárásra került, de a rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint a baleseti helyszínelés lezárást követően, nagyjából csütörtök este fél hét körül az útzárat feloldották.

Nem halálos, de súlyos sérülést szenvedett még augusztus végén egy kerékpáros, akit Kunhegyes felé tartva, szintén a 34-es főúton ütöttek el egy előzés következtében, februárban pedig hárman súlyosan, öten könnyebben sérültek egy ütközés után Kenderes külterületén, szintén ezen az útszakaszon.

Kép: Donka Ferenc

Kapcsolódó cikkek