Ünnepeljünk, négymilliárdért kerül Karcagra az újjáépített Sámándob – van itt pénz

Megosztás

Varga Mihály pénzügyminiszter bármire talál pénzt a magyarországi költségvetésben, amire ő és Orbán Viktor szeretne. A tanárok és egészségügyi dolgozók béremelésére nincs keret, minden Brüsszel hibája. A karcagi “csoda”, az újjáépített Sámándobra viszont négymilliárdot sem sajnálnak elszórni. Elképesztő, Magyarország 2023.

A részletekről Hadházy Ákos független képviselő számolt be a közösségi médiában.

“Válság? Milyen válság? Ami igazán fontos, arra röhögve szórja a pénzt a pénzügyminiszter. A tanárok emelése nincsen EU-s támogatás nélkül, az iskolaépítéseket leállították, na de a Sámándobnak muszáj megépülnie Karcagon. Az mellékes, hogy minek??

Tudják, ez az a pavilon a milánói kiállításról, amit elvileg hazahoztak és újra felépítik a dilettáns pénzügyminiszter városában. Csakhogy a faanyagot haza sem hozták, a vasváz pedig évekig rozsdásodott egy gyártelep udvarán. Így történhetett, hogy 2,6 milliárdért vállalták volna először a munkát, aztán lett 3,7 milliárd, most pedig nettó 4 milliárd forintnál tart az elhelyezés költsége.

Különösen szép, ahogyan Varga Mihály örvendezett azon, hogy (8 év után) már MAJDNEM kész a csoda….”

Volt, aki saját oldalán osztotta ki Varga Mihályt:

“Ez egy haszontalan pénzkidobás volt megint, erre büszkének lenni és ezzel az aktuális pénzügyminiszternek villogni kritikán aluli, pont mint a szakmai teljesítménye. Inkább az infláció csökkentésével töltse az idejét, azért kapja a fizetését, nem az ilyen parasztvakítós sámándobos állatságok bemutatásáért. Arról pedig, hogy ki a zavart, egyértelmű, a munkáját végezze, ne a baromságot tolja, arra ott vannak a megafonos őstehetségek. Szégyen amit csinál!!!!” – írta László.

Mi hogy gondoljuk? Valóban nem volt ennél fontosabb Jász-Nagykun-Szolnok megye számára, mint egy ilyen pénzszórás?

Kapcsolódó cikkek