A karcagi sámándob “csodájával” kapcsolatban Hadházy a két legfontosabb kérdést tette fel

Megosztás

A nem vakon elkötelezett kormánypárti szavazók is joggal tehetik fel ugyanezt a két kérdést, feltéve, ha még érdekli őket a valóság is a Fidesz által mutatott álomvilágon kívül. Valóban felettébb érdekes lenne választ kapni a képviselő két érdekes kérdésére.

A sámándob történetéről már többször is írt a Szol24, de egész országunk jelenlegi működését szimbolizálja a szolnoki tervezésű karcagi “sámándob”. Hogy mi lett végül vele? Hadházy Ákos maga részletezte ezt saját közösségi oldalán.

“Ilyen volt, ilyen lett. Ebben a “sámándobban” minden benne van a Fidesz 13 évéből. Először horribilis pénzekből megépítették a milánói világkiállításra, majd “hazahozták”: a vas vázat szállították haza újabb horribilis összegből, majd évekig félredobták rozsdásodni egy üzem telephelyén. Majd a harmadik horribilis összegű állami támogatásból (adófizetői pénzből) megépült ez a valami.

Varga Mihály (elvileg most megint pénzügyminiszter, de nem biztos, mert ha az lenne, a fejét fogná a pénzek ilyen pazarlása miatt) lelkendezik, és zavarodott politikusokról beszél, akik kételkedtek benne, hogy megszületik ez a CSODA. Mindenesetre úgy látom, figyel a posztjaimra, ezért két egyszerű kérdést teszek fel neki:

1) Végül mennyiért építették ezt?

2) Miért?????

Az új csoda fénypróbájáról lapunk is beszámolt.

A korábbi állapot:

Ami lett:

Igaz, közben elhussant majdnem egy évtized, az alkatrészek zöme pedig szétrohadt a nem megfelelő tárolás miatt. De sebaj, újabb halomnyi közpénzt költhettek az átalakításra. Így készülhetett el ez a CSODA, ami rendkívül sok pénzünkbe került, nekünk adófizetőknek. Magyarország 2023.

Kapcsolódó cikkek