Kétszer kikapott, így nem jutott főtáblára a Szolnok

Megosztás

15-11-es vereséget szenvedett az olasz Trieste csapatától a férfi vízilabda Eurokupa selejtezőjében a szolnoki csapat, így már eldőlt, hogy nem juthat tovább.

A franciaországi Tourcoingban zajló Eurokupa selejtező második fordulójában is vereséget szenvedett a Szolnoki Dózsa Praktiker, így a záró nap eredményitől függetlenül már nem juthat tovább csoportjából – olvasható a csapat honlapján a tudósítás.

A nyitó napon a szolnokiak két góllal kikaptak a házigazdáktól, így a folytatásban csak győzelemmel tudták volna életben tartani továbbjutási álmaikat.

A második percben Jansik Dávid a Dózsának szerezte meg a vezetést, innentől viszont sorozatban három gólt lőttek az olaszok. Pásztor Mátyásék (képünkön labdával) nem adták fel és a nagyszünet után utolérték vetélytársukat, 6–6.

Ezt követően azonban ismét a triesztiek percei következtek, akik egy 4-0-s rohammal jelentős előnyre tettek, 10–6. A mieink Jansik és Schmölcz Norman találatival visszajöttek a meccsbe, 12–11. A hajrában azonban ismét az Adria-partiak vették át az irányítást és egy 3–0-as rohammal bebiztosították győzelmüket, 15–11.

Kapcsolódó cikkek