Hét kilométeres dugó fogadta reggel a szolnokiakat

Megosztás

Egy örökkévalóságig tartott megtenni a mindössze hét kilométeres távot, amelyet normál esetben kilenc percünkbe kerülne. Igaz, Szolnokon mostanában hiába várunk a normális esetre hétköznapokon, nappali időszakban. Ha Karácsonyt rendre előveszik a Budapesti dugók miatt, akkor Szolnokon mi a helyzet?

G. Tibor bejegyzése a közösségi médiában a kedd reggeli szolnoki helyzetről.

“Ma (2023. szept. 18.) reggel negyed nyolckor Szanda-Rákóczifalva felől a Bolaxnál volt a kocsisor vége (túl a Karinthy-Gorkij/Simon F. kereszteződésen). Ez a Szabadság térig (Tisza-híd északi vége) cirka 7 km. (Hét kilométer!!!)”

A Google Mapsszel ellentétben ez nem 9 perc, hanem annak többszöröse. HÉT KM-ES DUGÓ! Szolnok gerinc útvonalán (ütőerén) – írta hozzá Tibor.

A hozzászólók azt is felhozzák, hogy a város számos olyan dologra költ milliárdokat, amelyek jóval kevésbé lennének/voltak életbevágóan szükségesek. Például a Tiszaligeti Strand, az Agóra, a Vársétány, MÁV-strand és környéke. Szerintük mind durván túlárazva, ugyanakkor a második Tisza-híd és a szandai elkerülő sajnos nem fontos a kormánypárti városvezetésnek.

Mi mit tapasztalunk a szolnoki forgalmi helyzettel kapcsolatban?

Kapcsolódó cikkek