Szolnoki padöntözés – ennyire rosszul állították be, vagy szándékos lenne?

Megosztás

Minden éjszaka komoly locsolást kap ez a Hild Viktor téren található szolnoki pad, de arról megoszlanak a vélemények, hogy ez véletlen, de buta beállítási hiba miatt van-e, vagy szándékos. A hétvége után már csak múlt idő.

Igaz, van, akiben az is felmerült, hogy a locsoló fejrészét lelopták és azért spriccel össze-vissza mindenfelé.

Melinda bejegyzése Szolnokról: “A pad még biztosan bírja egy darabig a napi szintű intenzív öntözést, de nem lehetne állítani a szórófejen, hogy inkább a csak a növényzetre hulljon az áldás?! Hajnali relax az Aba-Novák Agóra előtt”

Természetesen jöttek is az ötletek a hozzászólások között. Van, aki szerint így mossák le a hajléktalanok után a padokat. Vagy már alapból azért, hogy éjszaka ne feküdjenek oda. Volt viszont, aki egyáltalán nem értett egyet ezzel. “Nyilván csak a hajléktalanok piszkolnak össze mindent. Az esténként “kulturáltan” szórakozó ifjúság után mindig patika rend marad…..”

Frissítés: A hétvége során Melinda kiegészítette eredeti bejegyzését, miszerint a posztja megjelenése után hirtelen egy nap alatt “megjavult” a kérdéses öntözőfej és már nincs ez a hiba. Valószínűleg célba ért a bejegyzés az illetékeseknél.

Kapcsolódó cikkek