Hozzálátnak öt buszmegálló felújításához Szolnokon

Megosztás

Augusztusban öt buszmegállót újítanak fel Szolnokon. Ezek: cukorgyári buszforduló, Piroskai út jobb és bal oldal, TVM-lakótelepnél az induló és érkező oldali. Hogy a felújítás mennyibe kerül, azt már nem kötötték az orrunkra.

Hatalmasnak nem éppen mondható felújítások veszik kezdetüket a városüzemeltetési kft. jóvoltából, A megyeszékhelyen felújítanak öt, azaz 5 buszmegállót!

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. azt nem közölte, hogy a munka összesen mennyibe kerül, helyette azonban közhírré tették, hogy:

“Tudjuk, hogy a közösségünk számára fontos a megbízható és kényelmes tömegközlekedés, ezért elkötelezettek vagyunk a közlekedési infrastruktúra javítása iránt. Az előző években is sok buszmegállót újítottunk fel és több mint 10 darab új buszmegálló is kihelyezésre került. A célunk, hogy még vonzóbbá és kényelmesebbé tegyük a városi utazásokat. Az új és modern megjelenésű buszmegállók nemcsak esztétikailag vonzóak lesznek, hanem az utazóközönség kényelmét is szolgálják. Az új buszmegállók várhatóan szeptemberre készülnek el, és a közlekedők minden előnyét élvezhetik majd.”

Szolnokkal ellentétben Jászberényben más a helyzet, ott ugyanis Budai Lóránt minden, a közösségi oldalán megjelentetett fejlesztéshez közli a munkálatok összegét is.

Nemrégiben Füle István ellenzéki frakcióvezető a Rákóczi úti buszmegálló fedetté tételét kérte a közgyűlésen, de a fideszes polgármester, Szalay Ferenc azt közölte, arra már nincs pénze a városnak.

Fotó: Google

Kapcsolódó cikkek