Az LMP aláírásokat gyűjt a szolnoki ligeti strand mielőbbi átadása érdekében

Megosztás

Megkezdte a már beharangozott aláírásgyűjtést az LMP Szolnokon a tiszaligeti strand mielőbbi átadása érdekében. A strandot már rég át kellett volna adni, de úgy tűnik, ez talán csak jövőre sikerülhet.

Tóth Áron, az LMP szolnoki polgármesterjelöltje a szolnoki piacon bejelentette, hogy elindult az aláírásgyűjtésük, annak érdekében, hogy adják vissza a szolnoki embereknek a ligeti strandot, amit évekkel ezelőtt át kellett volna adni.

Az átadás folyamatosan húzódik, Elviselhetetlen ebben a kánikulában, hogy a szolnokiaknak más településekre kell átjárniuk strandolni. 

Ezért petíciót indítottak, hogy a szolnokiak aláírásukkal követeljék ki a városvezetéstől, hogy pörgessék fel a beruházást és adjanak rá elegendő pénzt, hogy végre át lehessen adni.

A szolnoki politikus megemlítette, hogy Bakos Bernadett országgyűlési képviselővel együtt kérdéssel fordultak Lázár János miniszterhez, hogy mikor lehet már végre átadni a beruházást: Lázár azt válaszolta, hogy minden további forrás szükségességét meg fogják fontolni. Ez azt jelenti, hogy ezek szerint még további pénzre van szükség a már így is 10 milliárdot felemésztett fejlesztés befejezéséhez.

Azt kéri, hogy a szolnokiak nyomatékosítsák, szükségük van a strandra, és írják alá minél többen akár papíralapon, akár online az aláírásgyűjtő íveket. 

Egyébként pedig minden szombaton megtalálják őket a piacon.

Tóth Áron Szelindi Andreával, az LMP szolnoki politikusával gyűjtötte az aláírásokat

Kapcsolódó cikkek