Visszatért a tetthelyre, ahol éppen helyszíneltek

Megosztás

A felelőtlen gépkocsivezető egy másik gépkocsinak és egy villanykarónak hajtott. Elhajtott, később visszatért, ahol éppen helyszíneltek.

Egy 28 éves helyi lakos április 7-én a késő délutáni órákban személygépkocsival közlekedett Tiszaburán a Táncsics Mihály utcában. Haladása során a sofőr elveszítette uralmát járműve irányítása felett, lehaladt a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, ahol nekiütközött egy üresen várakozó gépkocsinak, majd egy villanyvezetéket tartó faoszlopnak. A gépkocsivezető cselekményét követően továbbhajtott. Kis idő elteltével a férfi gyalogosan visszatért az utcába, ahol a rendőrök épp a helyszínelést folytatták.

A jogsértővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, amelyet később a mintavétel is megerősített. A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt nyomozást rendeltek el és gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett. A felelőtlen sofőr miatt a balesetben érintett másik gépkocsiban 150.000 forintos kár keletkezett.

A karcagi nyomozók befejezték a büntetőeljárás vizsgálatát, és a napokban az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek