Fejlődnek a Tisza menti települések – de biztos ez?

Megosztás

Folyamatos fejlődést élhetnek át a Tisza menti települések lakosai. Legalábbi azok mindenképpen, akik az F. Kovács Sándor fideszes országgyűlési képviselő körzetéhez tartozó helységek egyikén élnek.

Több települést is meglátogatott a napokban F. Kovács Sándor. A fideszes országgyűlési képviselő mindent rendben talált, és azt is megállapíthatta, hogy a polgármesterek kiválóan végzik munkájukat.

Járt Tiszagyendán, innen ezt közölte:

“A térség egyik fejlődő települése Tiszagyenda, amelynek agilis, elkötelezett vezetése jó munkát végzett az elmúlt években. Ennek bizonyítéka az a sok fejlesztés, amely megvalósult a községben a mögöttünk álló időszakban. Látszik a kitartó munka eredménye, azonban sok feladat áll még Tiszagyenda előtt. Nem dőlhetünk hátra, előre kell tekinteni és a következő fejlesztéseket és pályázatokat tervezni. Ahogy eddig, ezután is számíthat rám Pisók István polgármester úr és egész Tiszagyenda.”

Hogy mik azok a megvalósult fejlesztések és mik azok a feladatok, amik még előttük állnak, nem tudhattuk meg.

Aztán járt Tiszaroffon is, innen ezt írta:

“Határozott fejlesztési elképzelésekkel rendelkezik Tiszaroff önkormányzata. Minap egyeztettem a témában Vankóné Jekli Anikó polgármester asszonnyal. Tiszaroff fejlődéséért, a helyben élőkért dolgozunk!”

Hogy mik azok a határozott fejlesztési elképzelések, szintén nem kötötték az orrunkra.

Később a képviselő úr járt Tiszabőn is. Innen ezt közölte:

“Öröm olyan településvezetéssel dolgozni, amely tettre kész és elkötelezett az adott község fejlesztésében. Az előttünk álló feladatokról egyeztettünk Tiszabőn.”

Mit gondolnak, megtudhattuk, hogy mik azok a feladatok, amik még előttük állnak?

Nyitókép: F. Kovács Sándor és a tiszabői vezetés tárgyalás közben

Fotó: F. Kovács Sándor Facebook

Kapcsolódó cikkek