Ingyenes programmal tették szebbé a napot sok családnak Szolnokon

Megosztás

Szolnokon a Puskás Tivadar körút 31. szám melletti zöld területen arról szólt az élet szombaton délután, hogy hogyan lehet a mai rendkívüli gazdasági nehézségekkel teli életben könnyíteni a családok életén egy gyermekdélutánnal.

Varga Dániel szervezésében ugrálóvár, arcfestés, kézműveskedés, KRESZ-pálya tette kellemessé a gyerekes családok életét szombaton délután. A szolnoki Puskás utca végében lévő zöld területre elfogadta a meghívást a rendőrség és a tűzoltóság is, így a gyerekeknek még több programot biztosíthattak.

Az eseményen jelen volt Györfi Mihály is. Az MSZPS-s alpolgármester lapunknak elmondta, hogy sokan kérdezik, ki is az a Varga Dániel. Nos, ő a Szolnoki Többség frakciójának segítője, a Tallinn-Alcsi városrészben ügyek és problémák képviselője a frakciónál.

Az alpolgármester aláhúzta, szombaton egy kifejezetten politikamentes rendezvényt tartottak és nagyon sokan éltek a lehetőséggel és látogattak ki az eseményre. Mindenki jól érezte magát.

Varga Dániel megköszönte minden segítőnek, hogy ez a program létre tudott jönni. A lényeg az volt, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben segíteni tudjanak a családoknak, és egy önfeledt ingyenes szórakozási lehetőséggel tudjanak kikapcsolódni.

Azt is megtudhattuk, hogy a sikeren felbuzdulva, várható még hasonló program.

Népszerű volt a kézműveskedés és…
…a rendőrautón kívül persze a tűzoltóautó is
Rögtönzött KRESZ-pálya is volt
Egy boldog kisgyermek a sok közül

Kapcsolódó cikkek