Kíváncsiságból teljesen tönkretette a vadkamerát egy jászapáti férfi

Megosztás

A jászsági rendőrök vadkamera lopás ügyében nyomoztak, majd gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt, akinek fogalma sem volt mit vesz le 3 méter magasból a fáról.

Arról tettek bejelentést a Jászapáti Rendőrőrsre, miszerint 2023. április 14. és 2023. április 19. között Jászkisér egyik utcájában, 3 méter magasan elhelyezett közel 200.000 forint értékű vadkamerát a benne lévő memóriakártyával együtt eltulajdonították.

A helyszínre érkező jászsági rendőrök adatgyűjtést követően elfogtak és előállítottak egy 32 éves helyi lakost, akit a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt megmutatta a nyomozóknak, hogy hol van a kamera, melyet a felszerelés helyszínétől nem messze meg is találtak. A jogsértő elmondta, hogy amikor észlelte a magasban a piros fényt, kíváncsiságból felmászott a fára, és leszerelte a vadkamerát. Mivel nem tudta, hogy mi a szerzeménye azt szétszedte, de mivel nem talált benne semmi számára „érdekeset”, otthagyta a földön.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászapáti Rendőrőrs lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Kapcsolódó cikkek