Hajmeresztő magyarázattal állt elő a vadkamerát meglovasító férfi

Megosztás

Jánoshidán akadtak rá a Jászboldogházán ellopott vadkamerára a rendőrök.

A jászladányi rendőrök a helyi polgárőrök segítségével megtalálták a jászboldogházi önkormányzat ellopott vadkameráját, a feltételezett elkövetőt beazonosították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászladányi Rendőrőrsre nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki február 24-én 11 óra és 12 óra közötti időben a jászboldogházi vasútállomás melletti szelektív hulladékgyűjtőnél lévő fára kihelyezett, és az önkormányzat tulajdonában lévő vadkamerát eltulajdonította.

A helyi rendőrök a polgárőrök segítségével széleskörű adatgyűjtést végeztek, és minden lehetséges szálat ellenőriztek. Ennek eredményeként a nyomozók látókörébe került egy 50 éves jánoshidai férfi, akit március 2-án lakásán elfogtak majd előállítottak a rendőrőrsre.

A jogsértő önként átadta a vadkamerát a rendőröknek, majd gyanúsítotti kihallgatása során bevallotta tettét, és elmondta, hogy abban a tudatban volt, hogy álkamerát szerel le, de mikor tudatosult benne, hogy az eredeti és rögzítette arcát, inkább magához vette.

A vadkamera visszaadásakor Koczáné Dr. Fehérváry Mária polgármester asszony megköszönte a rendőrök és polgárőrök munkáját.

A Jászladányi Rendőrőrs lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, közölte a rendőrség.

A kameralopásról éppen a minap írtunk, hogy még nem találták meg, de ez ezek szerint már múltidő.

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek