Miközben Fegyverneken felszámolták, Tiszaburán ATM-et adtak át

Megosztás

Újabb szolgáltatás vált elérhetővé Tiszaburán, közölte örömmel közösségi oldalán F. Kovács Sándor. A karcagi körzet parlamenti képviselője hozzátette, kitartó munka eredményeként a K&H Bank ATM megkezdte a működését Tiszaburán.

A fideszes honatya megjegyezte, fontos, hogy a községekben, kistelepüléseken is minél több szolgáltatás váljon helyben elérhetővé, növelve ezáltal a helyben élők életszínvonalát.

Azt sem mulasztotta el megjegyezni, hogy: “Megyünk tovább ezen az úton, hiszen a vidéken élőket is ugyanolyan minőségű szolgáltatások illetnek, mint a városokban lakókat. Hajrá, Nagykunság! Hajrá, Tisza-tó!”

Majd mintegy jelentős domborművet, úgy leplezték le az ATM-automatát jelző műanyag táblát.

A képviselő már nem volt ennyire lelkes, amikor szintén a körzetében lévő fegyverneki Takarékbankfiók bezárt. Az újranyitásért még aláírásokat is gyűjtöttek, de a jelentős számú támogató ellenére ezt nem sikerült elérni. Akkor nem hallatta hangját a képviselő.

A helyieknek jelenleg Törökszentmiklósra kell menni banki ügyeket intézni.

Talán azt sem utolsó megjegyezni, hogy a K&H Bank nem magyar tulajdonú, miközben a Takarékbank annál inkább…

Információink szerint a fegyverneki volt bankfiók épületét egyébként már meg is vették. Úgy tudjuk, a vevő állítólag Mága Zoltán hegedűművész, aki felzárkóztató zeneiskolát és kisebbségi központot akar benne létrehozni.

Fotó: F. Kovács Sándor Facebook

Kapcsolódó cikkek