Nem nyitják újra a fegyverneki bankfiókot

Megosztás

A Fegyverneken található bankfiók kapcsán sajnos nem áll módunkban megváltoztatni a döntésünket – áll abban a levélben, amit Szarvák Pálné kapott a Takarékbanktól. Erről személyesen értesítette szerkesztőségünket Vera.

Mint ismert, a közelmúltban bezárt a Takarékbank helyi fiókja, ami nagyon elkeserítette a helyieket. Azért, hogy visszakaphassák, aláírásgyűjtésbe kezdtek Szarvákné Vera szervezésében.

Vera volt az is, aki az összegyűlt aláírásokat egy helyi önkormányzati képviselő, Molnár Barna társaságában felvitte a Takarékbank központjába. Itt átadták a több mint 1400 aláírást tartalmazó íveket.

A karácsony előtt átadott és január 11-én postai úton beérkezett aláírásokra meg is érkezett a válasz, aminek nem örülhetnek a helyiek.

Ugyanis nem fog kinyitni újra a bankfiók.

Indokként azt hozták fel, hogy a kisebb, változó nyitvatartású kirendeltségeket összevonják egy nagyobb bankfiókkal, ahol heti 5 napban fogadják az ügyfeleket.

Hozzátették, a bankfiók és az ATM működésének megszűntetése a bank üzleti döntése, ezért további fogyasztóvédelmi jogorvoslati eljárás nem kezdeményezhető.

Képünkön Szarvák Pálné a Takarékbank központja előtt.

Kapcsolódó cikkek