Egyesületté alakulásának 10. évfordulójára készül a városi nyugdíjasklub Martfűn

Megosztás

Március elején tartotta éves közgyűlését a Martfű Városi Nyugdíjasklub Egyesület, ahol tisztújítást tartottak, A három tagú elnökséget és a hat tagot számláló vezetőséget is megválasztották.

A nyugdíjas közösség négy évre ismét Kun Lajosné Évikét bízta meg az egyesület vezetésével, a vezetőség további tagjaiként az ezt a feladatot korábban is ellátó Honti Istvánné Jutka, új tagjaként pedig Csörgő Mihályné Erzsike kapott bizalmat klubtársaitól.

A közösség elfogadta az egyesület elmúlt évi szakmai munkájáról és gazdálkodásáról készült beszámolót, valamint a 2023. évi munkatervét és költségvetését.

A klub létszáma 45. A Martfű Városi Nyugdíjasklub Egyesület tagjai rendszeresen részt vesznek a művelődési központ, valamint az Életet az Éveknek Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei szervezetének rendezvényein.

Az egyesület elnöke elmondta, már készülnek az áprilisi költészet napi rendezvényükre, ahol születésnapos tagjaikat is köszöntik, májusban pedig hagyományosan megtartják anyák napi programjukat, megünnepelve egyben a klub egyesületté alakulásának 10. évfordulóját.

Forrás és fotó: martfű.hu

Kapcsolódó cikkek