Ismét TeSzedd! akciót hirdettek meg Kunszentmártonban

Megosztás

Máris többen jelezték, hogy részt vesznek azon a szemétszedési akción, amit Kunszentmártonban április 22-28. között tartanak meg kellő számú jelentkező esetén. A jelentkezés regisztrációhoz kötött.

Wenner-Várkonyi Attila polgármester tette közzé, hogy áprilisban újra TeSzedd! akciót terveznek a városban. Mint közölte, az akció keretében az elmúlt években több ezer tonnányi illegálisan lerakott hulladéktól tisztították meg a lelkes önkéntesek az országot.

A 2023. évi TeSzedd! akció keretében az önkéntesek által összegyűjtött hulladékok elszállításának és ártalmatlanításának költségeit, valamint a hulladék összegyűjtéséhez szükséges eszközök (kesztyű, zsák, kötöző) beszerzését az Energiaügyi Minisztérium támogatja.

Az előző évben ő maga koordinálta a gyűjtést a városban. Idén ismét szívesen vállalja a szervezési feladatokat abban az esetben, ha kellő számú jelentkező lesz a feladatra.

Az akció tervezett időpontja: 2023. április 22-28. között
A programban való részvétel regisztrációhoz kötött.

A polgármester arra kérte a jelentkezőket, hogy posztjában a megtisztítandó helyszín megjelölésével, a résztvevők nevével, a gyűjtés tervezett időpontjával jelezzék részvételi szándékukat. A beérkezett információk alapján fogja elvégezni a regisztrációt és eljuttatni a zsákokat, kesztyűket a jelentkezők számára.

Jelentkezési határidő: 2023.04.06.

Forrás: Wenner-Várkonyi Attila Facebook

Kapcsolódó cikkek