Magyarország előre megy: Szolnokon képtelenek egy közlekedési lámpát megjavítani

Megosztás

Óriási ötlettel álltak elő Szolnokon: a megyeszékhely egy forgalmas utcájában, a központban, a Boldog Sándor utcában lezártak egy sávot a Hubai utcai gyalogátkelőhelynél. Itt hónapok óta nem működik a jelzőlámpa, a gyalogosok vagy át tudnak menni vagy sem, attól függűen, mennyire előzékenyek az autósok.

Hogy a gyalogátkelőhelyen miért csak sárgán villog a lámpa, nem tudni, de az biztos, hogy eddig a város képtelen volt megjavíttatni. Közben emlékeztetnénk rá, hogy Magyarország magyar űrhajóst szándékozik a világűrbe küldeni.

Most azt írta Szolnok város hivatalos oldala, hogy:

“A Boldog Sándor István körút-Hubay Ferenc utca kereszteződésében lévő jelzőlámpás gyalogátkelőhelynél mindkét irányban lezárták a külső sávot az autósok előtt, hogy megelőzzék a balesetveszélyes helyzeteket. A forgalomkorlátozás a jelzőlámpák újbóli üzembe helyezéséig tart, az arra közlekedők türelmét kérik.”

A reggeli csúcsban élmény lesz az utca ezen szakaszán közlekedni, de vigasztaljon minden közlekedőt: Magyarország előre megy, nem hátra.

Nem praktikus, hogy az egyik oldali lezárásra figyelmeztető táblát közvetlenül a Baross-Boldog Sándor kereszteződésébe tették, mert,a Barossról kanyarodó autósok ebből nemigen látnak semmit

Kapcsolódó cikkek