Ittas volt a 23 éves nőt halálra gázoló sofőr és ittasan ment oszlopnak a Fradi légiósa is – videó

Megosztás

Vasárnap hajnalban többször is az ittas vezetés került középpontba a fővárosban. A Ferencváros argentin légiósa erősen ittasan vezette járművét, amikor a járdára hajtott és kidöntött egy oszlopot. Büntetésre számíthat, de még mindig olcsóbban megússza, mint a 23 esztendős fiatal hölgyet halálra gázoló olasz, akinél a hírek szerint szintén jelentős mennyiségű alkohol játszott főszerepet a balesetben.

Keresztben állt meg a Nagykörúton az az autó, amelynek sofőrje a Harminckettesek terénél néhány pillanattal korábban a villamos megállójába csapódott, ahol elütött egy ott várakozó 23 éves nőt. Az áldozathoz a járókelők hívtak mentőt, megpróbálták újraéleszteni is, de olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett megmenteni. A helyszínen életét vesztette.

Az RTL Híradója szerint az autót egy 41 éves olasz férfi vezette, ittasan.

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, de a riportból annyi kiderült, hogy a kocsi hirtelen letért az útról, a megállóba csapódott, majd tovább sodródott, mielőtt megállt.

A híradóban az is elhangzott, hogy a baleset helyszínén nem látszottak féknyomok.

Közben:

A Ferencváros futballcsapatának argentin légiósa, Carlos Auzqui vasárnap hajnalban kocsijával erősen ittas állapotban felhajtott a járdára.

A baleset a budapesti Kosztolányi Dezső térnél történt, a járdára felhajtott autó kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot – írta Balesetinfo.hu.

Az FTC sajtóosztálya a Nemzeti Sport szerkesztőségének megerősítette a hírt, és közölte: „Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt”.

A lap emlékeztetett, hogy az argentin a 19. fordulóban rendezett Kisvárda elleni idegenbeli mérkőzésen a 60. percben lépett pályára csereként, de a 76. percben le is cserélte őt Sztanyiszlav Csercseszov, a zöld-fehérek vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek