Egymás hátát lapogatja a képviselő és a polgármester

Megosztás

Földutak portalanítására nyert el támogatást két település Kállai Mária körzetében.

Az ellenzéket folyamatosan ekéző fideszes országgyűlési képviselő ezt azonnal győzelmi jelentésbe is foglalta közösségi oldalán.

Mint az eddig egy független európai állam ellen indított orosz katonai agressziót mindmáig el nem ítélő Kállai írta, tisztább levegő, gyorsabb, biztonságosabb közlekedés, a turisztikai célpontokat is könnyebben közelíthetjük meg a Vidékfejlesztési Programra sikeresen pályázó Tiszajenőn és Nagykörűben.

A településeken mezőgazdasági földutak kapnak erős útalapot és pormentes burkolatot, így a gazdák gyorsabban kijuthatnak a földekre, a terményt rázkódásmentesen juttathatják a raktárakba, szebb lesz a termény minősége, és a főutakra sem hordják fel a sarat a megőgazdasági gépek.

A keresztény nemzeti képviselő nem mulasztotta el gratulálni Tiszajenő és Nagykörű közösségének, Virág József (Tiszajenő) és Túri Tibor polgármesterneknek (Nagykörű).

Nem maradt adós a válasszal utóbbi faluvezető. Túri azonnal billentyűzetet ragadott és hűségnyilatkozati szinten hálálkodott.

“Tisztelt Képviselő asszony, kedves Marika, nagyon fontos, értékes fejlesztési célhoz kapott Nagykörű forrást a Vidékfejlesztési Programból!”

Hálásan köszönte mindekinek, aki segítségével, munkájával hozzájárult Nagykörű sikeres pályázatához. Majd előjött a heppienddel: 285 millió forint támogatásból, közel 8 kilométer mezőgazdasági földút fejlesztése fog megvalósulni.

Képünk illusztráció

Kapcsolódó cikkek