Visszataszító, amit Kállai Mária művel

Megosztás

Egészen visszataszító, ahogy Kállai Mária megválasztott parlamenti képviselő a széles néprétegeket képviseli az ország házában, különös tekintettel a pedagógusokra.

Kálmán Olga buktatta le többek mellett a szolnoki képviselő asszonyt, ahogy szavaz a kulturális bizottságban. Nem mellesleg szemmel látható, ahogyan többen igen jól érzik magukat, nevetgélve emelik a kezüket…

Mint a DK-s képviselő írta:

“A pillanat, amikor a Kulturális Bizottság fideszes tagjai egy emberként (a helyettesítések miatt akár 2 szavazati joggal) megszavazzák azt, hogy a bizottság NE hallgassa meg Pintér Sándort a pedagógus kirúgásokról. Alelnökként szerettem volna, ha az oktatáshoz és mindenhez is értő rendőrtábornok a bizottság előtt ad magyarázatot arra, miért is rúgták ki a polgári engedetlenséggel tiltakozó tanárokat. Miért nem szempont az, hogy osztályok maradtak szaktanárok, osztályfőnök nélkül?A Fidesz kimentette Pintér Sándort az Országgyűlés Kulturális Bizottsága elől, nem kell magyarázatot adnia a tanárok elleni bosszúhadjáratra.”

A posztot megosztotta a Szolnoki Pedagógusok Facebook is, ezzel a megjegyzéssel:

“Köszönjük, Képviselő Asszony! Ja, nem!”

Hát így viseli szívén Kállai a pedagógusok ügyét. Egy önálló szava sincs a volt szolnoki pedagógusnak, iskolaigazgatónak. Hű szolgája a Fidesznek, így aztán nem is nagyon várható el tőle, hogy a szolnoki pedagógusok ügyét a szívén viselje, pedig a képviselőt megkérték egy szivességre: szólaljon fel a parlamentben, hogy legyen alapjog a sztrájkjog.

Erre azonban, úgy tűnik, várhatnak még a kérést megfogalmazók.

Kapcsolódó cikkek