Kállai Mária lassan, nagyon lassan, de talán a közeljövőben (távoli jövőben?) találkozik a pedagógusokkal

Megosztás

Többeket is érdekel, hogy végre mikor szakít időt a pedagógus végzettségű és az oktatásban több évet eltöltött volt tanár, jelenleg országgyűlési képviselőként szerény alapjavadalmazását (1,6 millió forint) elviselni kénytelen Kállai Mária arra, hogy fogadja a szolnoki pedagógusokat.

Mint ismert, a szolnoki pedagógusok nyílt levelet fogalmaztak meg a képviselő asszonynak, hogy járjon el a parlamentben annak érdekében, hogy a sztrájk ismét alapjog legyen. Jelenleg ugyanis a keresztény kormányzat ezt az újkori rabszolgaság fenntartása érdekében nem tartja helyénvalónak.Hát mi lenne akkor itt az összeszerelő üzemekkel?…

Nos, Kállai a múltkor annyit már motyogott, hogy majd, ha fagy, akkor ráér, de most úgy tűnik, kedvezően alakul a csillagállás ehhez a régóta találkozóhoz, amiről sokáig tudomást sem akart venni.

A Szolnoki Pedagógusok Facebookon egy lakos most arról érdeklődött, hogy Kállai Mária képviselő asszonyhoz van- e már időpont? Azt is megérdeklődte, hogy szülők esetleg mehetnek-e, akik más oldalról is tudnák láttatni a problémákat, mert szívesen lennének páran építő javaslatokkal..

A Szolnoki Pedagógusok úgy válaszolt, hogy Kállai hétfőre ígért időpontot. Hozzátették, azt is megírta, hogy négy (4!) pedagógust tud fogadni maximum. A pedagógusok úgy vélik, hogy érdemes lenne a szülőknek is összefogni, nyílt levelet fogalmazni vagy kezdeményezni egy találkozót.

Kapcsolódó cikkek