Révész Máriusz szemre egy rongyszőnyeggel a nyakában ragadott mikrofont

Megosztás

Idén 50 éves a Tisza-tó, ezt már minden óvodás tudja a megyében. Az átkozott kommunisták nem átallottak vízlépcsőt építeni a Tiszára, ami bizony 50 évvel május 16-i átadását követően is folyamatosan nagy szolgálatot tesz a Tiszavidéknek.

Mármost F. Kovács Sándor, a mútba révedő magyar-kazak testvériség nagy híve szerint az évforduló kiváló alkalom arra, hogy előretekintsünk és egyeztessük, összehangoljuk a Tisza-tó jövőjével kapcsolatos elképzeléseket.

Éppen ez volt a célja a Tisza-tavi turisztikai kerekasztal minapi egyeztetésének Kiskörén.

A fideszes képviselő fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a közös gondolkodás – mint mindig – most is előrevisz.

Jó, ha ezt tudjuk…

Nos, FKS elárulta, hogy számos programmal és újdonsággal készülnek az idei ünnepi évre.

És a teljesség igénye nélkül felsorolt néhány őrületesen fantasztikus dolgot, amitől egészen biztosan hanyatt esnek majd a Tisza-tavi kalandtúrában gondolkodó pénzes bajor és holland turisták:

  • Elérhető lesz egy online rendezvénynaptár
  • Elkészül a Tisza-tó 50 logó (komolyan!)
  • Szeptemberben Kiskörén kerül megrendezésre a Tisza-tó Expó.

De amivel végleg odavernek:

  • lesz kvízjáték és vízügyi konferencia 2023-ban.

És ha még nem volt elég zsibbasztó a kerekasztal megbeszélés, akkor délután az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ által szervezett workshopon közös ötletelésre és beszélgetésre várták az érdeklődőket.

Településvezetők, gazdasági és turisztikai szakemberek, valamint a térség különböző szektorait képviselő szolgáltatók osztották meg egymással az észrevételeiket és gondolataikat.

A nap során fellépett zenés műsorával Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős államtitkár rongyszőnyeggel nagyon menő sállal a nyakában.

Forrás: F. Kovács Sándor Facebook


Kapcsolódó cikkek