Megnyitja kapuit Szolnok második McDonald’s étterme

Megosztás

Ma déltől megnyitja kapuit a Tesco Extra mellett egy újabb McDonald’s étterem, olvasható a Szolnok Épül oldalán.

Szolnokon már igazán jól állunk gyorséttermekből, itt van a KFC, néhány hónapja megnyitott a Burger King és ma délutántól már két McDonald’s várja az ízfokozók rajongóit. Szolnok így épül.

Erős kétségeink vannak, hogy mennyiben szolgálja egy megyeszékhely érdekeit a sokadik gyorsétterem, pláne a belvárostól távol eső területen. De jussanak eszünkbe Fejér Andor alpolgármester szavai, aki a közelmúltban egy másik hamburgeres pult előtt arról értekezett, hogy az ilyen beruházások jelentik egy város stabilitásának és fejlődésének a kulcsát.

A szolnoki étterem pont olyan, mint a többi

Az elmúlt hónapokban sorra nyitja új egységeit a gyorsétkezde Magyarországon, miután 2019-ben új stratégiát dolgoztak ki, melynek elsődleges célja, hogy a vendégek, bárhol is járjanak az országban, minél hamarabb találjanak egy McDonald’s éttermet.

Ezért feltérképezték az országot, és megkeresték azokat a helyszíneket, ahol realitása van új étkezde nyitásának a következő években. – Előfordulhat, hogy új településeken is megjelenünk, de azokban a nagyvárosokban is figyeljük a vendégek visszajelzéseit, ahol már jelen vagyunk. Ezeken a helyszíneken, ha a vásárlók kiszolgálása ezt igényli, újabb étterem nyitása mellett dönthetünk, mint például Kaposváron, Kecskeméten vagy Pécsett – közölték egy korábbi közleményükben.

Képek: Szolnok Épül

Kapcsolódó cikkek