Éhezők viadala a szolnoki Burger Kingnél

Megosztás

Valóságos örömünnnep volt szerdán Szolnokon, hiszen megnyitott megyénk első Burger King gyorsétterme.

A Szandai réten, a nyitás napján órákon keresztül kígyózó kocsisor várakozott. De nem csak az autós kiszolgálás pörgött, az étkezde belső pultjainál is szép számban várakoztak az éhes vendégek.

Még este 8 órakor is ez a kép fogadta az érkezőket (fotó: Facebook)

Fejér Andor a megnyitó ünnepségen elhangzott beszédében kiemelte, hogy Szolnok folyamatos fejlődésének része ez a hamburgeres.

Egy kicsit komolytalannak tűnik az olajszagú sütöde színes díszletei között ehhez hasonló kijelentéseket tennie a fejlesztésekért felelős alpolgármesternek, de így jár az a város, amit a komoly befektetők messzire elkerülnek.

Kokas Ferenc, ingatlanfejlesztő pedig arról beszélt a lufis eseményen, hogy sokáig úgy tűnt, hogy csúszni fog a beruházás, féltek hogy nem tudják megnyitni a kapukat kellő időben. (Valószínűleg ennek volt köszönhető, hogy sokáig nem volt pontos dátum a megnyitás napját illetően.)

Tehát a Burger King végre megérkezett és nekünk szolnokiaknak nagyjából ennyi jut a nyugati életérzésből. Hiszen a fizetéseket, az utak állapotát és az egészségügyet nem igazán csapta meg a nyugati szellő.

Nyitókép: Szolnok Épül Facebook

Kapcsolódó cikkek