Mivel mással, mint Trabanttal indult a pályafutása

Megosztás

A szolnoki 1-es ABC parkolója elől, Trabanttal indult a karrierje Molnár Sándornak. Az autóimádó fiatalember azóta szép sikereket tudhat maga mögött. Az eredmények már jönnek, de támogatással könnyebb lenne, ám a martfűi autóversenyző bízik a folytatásban.

Molnár Sándor Szolnokon született, Szandaszőlősön nőtt fel. A középiskolát befejezve katonai pályán folytatta az útját, jelenleg pedig területi képviselőként dolgozik. Családjával Martfűn él, munkája mellett rájuk fordítja a legtöbb energiáját, de ahogy ideje engedi, a hobbijának él, írta a martfű.hu.

Autóversenyzőként már több versenyen is kimagasló eredményeket ért el, mint például a 2004-es Jászkiséri II. Rally I. kategória 1. helyezését, vagy a legutóbbi 2022-es Kunmadaras VIII. Intercars Art-Sprint Kupa 2. helyét szerezte meg.

Sándor első versenyeit egy Ford Probe-bal indította, majd a későbbiekben egy Ford Focus-szal folytatta tovább. Ezt követően pedig kategóriaváltás miatt egy Citroen Saxo-val futja a köreit jelenleg is.

Egy versenynap alkalmából nem csak a pályára kell összpontosítania, egyedül szokott a helyszínen felkészülni. Nincs mögötte csapat, vagy egyesület, akik például a nevezésért, leszervezésért vagy az autó szállításáért felelnének, ezért kicsit nehézkes megoldania mindent egymagának. Vannak mögötte barátok és szponzorok, akik például az autó matricázásában és festésében segítik, viszont nincs olyan támogatója, aki akár anyagilag, akár a versenyek lebonyolításában, támogatásában tudná őt segíteni.

Annak ellenére nem adja fel a hobbiját, kitartóan küzd azért, hogy fejlődni tudjon.

A versenyzővel a Martfű Média készített interjút.

Fotó: Martfű.hu

Kapcsolódó cikkek