Egy kátyúból kiszakadó mintegy 10 kilós aszfalt darab okozott balesetet az abonyi elkerülőn

Megosztás

Egy abonyi hölgy balesetet szenvedett  az abonyi elkerülő út felüljáróján. Egy kátyúból kiszakadt nagy méretű aszfalt darabra futott rá az autóval a baleset kárvallottja, aki csodával határos módon ugyan nem sérült meg, de az autóban tetemes kár keletkezett, írta az Abony.hu – Abony város hivatalos oldala Facebook.

A baleset kárvallottjának férje így számolt be a történtekről:
“A feleségem ma este ütközött a szolnoki felüljárón. Nem esett baja. Az autó rosszul néz ki. Az úton volt egy kb 30×40 cm-es kb 10 kilós aszfalt darab (amit valószínűleg egy korábban arra haladó autó kibillentett a kátyúból ),és erre szaladt rá. Az autót megdobta, a jobb hátsó felnit szétütötte és az autót átdobta a másik sávba, ahol egy másik autónak ütközött. A másik autó is nagyon sérült, de szerencsére abban sem szenvedtek személyi sérülést.”

A kátyú a felüljáró közepén van, az Abony felé tartó sávban. Mivel ez még Szolnok megye, a körzet képviselője Kállai Mária.

Szintén kátyú miatt fordult elő szerencsétlenség a közelmúltban a régi 4-esen Szolnoknál szintén felüljárón, a vasútin. Egy román kamion kátyú miatt tért át a másik sávba, ahol összeütközött egy szembe haladó kisbusszal, hárman azonnal szörnyethaltak.

Az újabban említett felüljárós baleset csütörtökön történt, pénteken este még megvolt a kátyú, és az is látszik, volt már azon a helyen egy javítás. Így sikeredett…

A kátyú pénteken este még megvolt

Nyitófotó: Abony.hu – Abony város hivatalos oldala Facebook

Kapcsolódó cikkek