Két (három) fontos beruházás is csehül áll Cegléden

Megosztás

Még sehol sincs két fontos beruházásnak vége Cegléden. Az egyik a városi sportcsarnok, a másik a Gulag-GUPVI Emlékhely.

A késlekedésre Cegléd legolvasottabb közösségi oldala, A KÖD jelenti szerkesztője, Kőhalmi Dezső hívta fel szerkesztőségünk figyelmét.

És valóban, a két fontos beruházás szó szerinti állásáról tudunk beszámolni.

Ki a hunyó? – tette fel a szerkesztő a kérdést a városi sportcsarnok építése kapcsán.

Mint írta, 2017-ben kezdődött a ceglédi városi sportcsarnok felújítása, akkor még azt hitték, 2018-ra elkészül. Most 2023 van, még mindig dolgoznak rajta. Senki nem kap emiatt, legalább egy barackot a buksijára? – kérdezte Kőhalmi Dezső.

2017-ben azt írta A KÖD jelenti, hogy:

“- Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem a Gál József Sportcsarnok felújítása előkészítésének. Tavaly karácsonykor a választókerület tíz településéből hárman is kaptak állami támogatást különböző célokra. Bízom benne, hogy idén tovább folytatódik a beindult sportfejlesztési program valamint újabb településeink is részesülnek kormányzati támogatásban egyéb célú fejlesztéseikhez – mondta január 3-án, a Városházán tartott sajtótájékoztatón Földi László országgyűlési képviselő.”

A másik beruházás is ehhez hasonló bejegyzést érdemelt ki.

Hol a lóvé, érdeklődött a szerkesztő. Nem kis tételről van ugyanis szó: közel 547 millió forintról. Ennyiből épült volna meg a Gulág-GUPVI Emlékhely.

Ám a beruházás is áll, még mindig nincs kész.

Pedig az építészfórum.hu oldalon azt lehet olvasni, hogy a beruházás 2022 nyarán várhatóan elkészül. Ám ez már minden bizonnyal nem így lesz, hiszen 2023 januárját írunk.

Ráadásul nem áll jól a kosárlabdacsarnok építése sem, azt a szolnoki Böjtös-Bau végzi, és azt is rég át kellett volna már adni.

Szóval ez már három beruházás, ami csehül áll Cegléden.

Nyitókép: A KÖD jelenti Facebook/Szokolai A.

Kapcsolódó cikkek