Leoltották a kommentelők a fideszes képviselőt

Megosztás

Herczeg Zsolt mezőtúri fideszes parlamenti képviselő egy posztja kapcsán alaposan belefutott egy bogárfelhőbe. A újdonsült képviselő hatalmas fideszes elánnal nyomta a pedált, és tekert bele a muslicabolyba. Herczeg – az unásig ismert forma – szerint ők, a Fidesz, mindent megtesznek a magyar családokért, az otthonteremtésért.

De ami ezután következett, az még Kövér Lászlót is meglepte volna. Ugyanis a kommentelők alaposan megküldték Herczeg urat, szembesítve a fideszes nagyotmondást a valósággal.

Csemegézzünk!

“Élelemre, rezsiköltségre, tüzelőre nincs pénz, egyre több családnál, idős nyugdíjasoknál elfogytak a tartalékok, nem hogy lakásfelújításra, lakásvásárlásra, lassan megélhetésre sem futja, az önkormányzatok kivéreztetve, onnan sem várhatnak támogatást a rászorulók. A kormány éppen most, válság idején vonul ki, semmisíti meg a még valamilyen szinten működő szociális rendszert, ezzel magára hagyva a rászoruló embereket, családokat. Képviselő úr, rendben van ez így?”

“Ingyenes étkezés? Kinek? A gyerekem 22 ezres menza számlája nem ezt mutatja.”

“Családi pótlèk 12.200 Ft, mèg èdesanyám is ennyit kapott (26ève).”

“Rendben, köszönjük. Várjuk, hogy legyen elég képzett tanár és asszisztens az iskolában. Szeretnénk visszajelzést kapni arról, hogy ezt hogyan oldják meg. Nyilvános visszajelzést. Pótolják a hiányzó tanerőt! Minőségi tanerőt!”

“A szociális törvénytervezet mindent elmond erről a családok támogatásáról. Mint a feudalizmusban: majd a túlvilágon elnyered a boldogságod.”

“Lassan éhen halunk ettől a sok támogatástól.”

“Köszönjük szépen. A “támogatások” hatására 4x drágábban lehet ingatlanhoz jutni, mint 5 évvel ezelőtt, 2x drágábban lehet új autót vásárolni, mint 2 (!) évvel ezelőtt, a gyerekeknek nem jut megfelelő eü ellátás, az étkeztetésük is nehezebb, szabad tankönyvválasztás hiányában hülyeségeket és propagandát tanulnak. De ha ez nem lenne elég, akkor a legfrissebb szociális salátatörvénynek hála, sok ezer családot döntötök a nyomorba, majd a halálba.”

“Semmi sincs ingyen,az emberek adójából gazdálkodtok. Milyen ország az, ahol sorra zárnak be a kórházi osztályok. Hogy vállaljon a fiatal gyereket a megyében, ha baj van, nem tudja hova vinni. De lehet a végtelenig sorolni, mi nem jó a megyében. Mikor szólal fel az emberek érdekében, hogy mi nem működik a megyében? Ezért kapta a bizalmat. Nem csak a pénzt kellene felvenni érte…”

És még sorolhatnánk a hozzászólásokat, de legyen ennyi elég visszajelzés gyanánt az összes fideszesnek: nagyon sokakat nem lehet lózungokkal átverni, megszédíteni.

Szerző: Tóth András

A borítóképen Herczeg Zsolt (balra) Boldog Istvánnal, forrás: Facebook

Kapcsolódó cikkek