Szép csendben ismét Csenyétére érkezett a két szolnoki lány az összegyűjtött adományokkal

Megosztás

Olyan jó, hogy vagytok! – így fogadták a tizenéves szolnoki lányokat az ország egyik legszegényebb faluja, Csenyéte iskolájában. A szűkösen élő gyerekeket megajándékozó Lara és Dorka mellett most az ötletgazda lány húga, Liza is elkísérte az adományozó csoportot. A tinicsapat a szülőkkel és a csenyétei pedagógusokkal együtt csak a könnyeit törölgette, számolt be az eseményről a blikk.hu.

A kis szolnoki csapat már másodjára szervezte meg adományozó akcióját. Tavaly jártak először az ország legszegényebb falujában és vitték el az ottani gyerekeknek az összegyűjtött adományokat.

A tavalyi akciójukat nagy érdeklődés övezte, rátelepedett az eseményre Kállai Mária fideszes körzeti képviselő, Szalay Ferenc fideszes polgármester, de még György László államtitkár úr is. 

Kétszer is írt a képviselő asszony a csenyéteieknek folytatott gyűjtésről, idén azonban már sutba lett dobva részéről a nagy szeretet, figyelmesség és odafordulás…

Szalay Ferenc pedig azt közölte 2021-ben, hogy:

“Az ötletet üdvözöltük Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő asszony és György László államtitkár úr társaságában, és biztosítottam őket, hogy minden segítséget megkapnak majd Szolnok városától ennek a jótékonysági akciónak a kivitelezésében.”

Nos, ez volt tavaly…

Kapcsolódó cikkek