Tudják egyáltalán a megyeszékhely fideszes vezetői, hogy milyen a városuk? Sötét!

Megosztás

Egy szolnoki csoportban tette fel egy szolnoki lakos a következő egyszerű kérdést:

“Érdeklődnék az illetékesektől, Szolnokon a Nagysándor József úton, a Mol benzinkúti kereszteződéstől az Újszászi úti kereszteződésig miért nincs közvilágítás? Rendkívül balesetveszélyes, főleg a kerékpárosoknak. A kerékpárutat nem lehet igénybe venni, olyan sötét van. A kerékpárvilágítás kevés ahhoz hogy az utat biztonságosan kivilágítsa. Remélem, az illetékesek olvassák a bejegyzést.

Egy hozzászóló ezt még megtoldotta:

“A Reptár és a vasúti átjáró között is lábbal kell keresni a járdát. Ugyanez a helyzet a régi papírgyár és bútorgyár között. Csak az egyik oldalon van közvilágítás a négysávos út mellett.”

Valaki hozzátette:

“Pontosabban a Dohányfermentáló kanyartól a Mártírok úton a papírgyári kis vasúti átjáróig mindkét oldalon (!!) nincs közvilágítás hetek óta,( gyalogosan is csak az közlekedjen arra, aki ismeri az összes kátyút és járdahibát. Csúszós időben törés garantált egy esésnél) ahogy a Tisza malomtól a Tószegi úti Shell benzinkútig lévő oldalon sincs közvilágítás vagy másfél hónapja… spórolnak…”

De most tényleg. Mit csinálnak a városházán a fideszes vezetők, hogy képtelenek figyelni a városra, aminek vezetéséért elég jó pénzt kapnak.

Valaki azonban estefelé jó hírrel szolgált:

“Tószegi úton végigsétáltam. Mind a két oldalon volt közvilágítás.”

Megírtuk korábban az Ady utcai és a Móra utcai parkolóban uralkodó sötétséget is.

Képünk illusztráció.

Kapcsolódó cikkek